Soheila Fallahi
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als analist in een laboratorium. Sinds 1999 beoefen ik met veel plezier de yoga. Ik heb door de jaren heen diverse stijlen yogalessen gevolgd, van zachte Hatha yoga tot dynamische yogastijlen. Mijn interesse in yoga nam steeds toe en op een gegeven moment wilde ik meer weten over de achterliggende filosofie en wetenschappelijke aspecten van yoga. Dit leidde tot het volgen van een docentenopleiding in Vinyasa yoga bij Johan Noorloos, Marcel de Vis Heil en Anat Geiger in Amsterdam. In april 2013 heb ik deze opleiding met succes afgerond.

Ik heb van nature altijd een bepaalde rust en vrede in mezelf gekend. Yoga helpt mij om deze intense rust te behouden en niet te laten beïnvloeden door de beslommeringen van het dagelijks leven. Ik vind het een eer om yoga door te kunnen geven aan anderen.

Ik ben mezelf continue aan het bijscholen door middel van zelfstudie en het volgen van workshops en cursussen. Ik blijf leren van mijn leerlingen en ook van inspirerende leraren, waar ik graag naar toe blijf gaan.

Studies/activiteiten
2021: Yogatherapie voor Skelet- en Spierklachten, The Yoga Therapy Institute in Amstelveen
2020: Yogatherapie bij spijsverteringsstoornissen, The Yoga Therapy Institute in Amstelveen
2017: Opleiding Mindfulnesstrainer MBSR, Centrum voor Mindfulness in Amsterdam
2017: Restorative Yoga & Mindfulness, De Nieuwe Yoga School in Amsterdam
2015: Perfect Pilates I en II, Fysio Physics in Ijsselstein
2014: Ademtherapie, Saswitha Opleidingen in Bilthoven
2014: Anatomie en Asana, Center Open Field (Flim’s Yoga studio) in Alphen aan den Rijn
2012-2013: Vinyasa yoga docentenopleiding, Yoga Teacher Amsterdam© yoga Harmony,   All rights reserved   |   Webdesign:   JvE-Products